Opdrachtgever

Zoekt u een gemotiveerde kandidaat voor een tijdelijke opdracht?
Wilt u een professional vinden die een uitdagende klus aankan?
Zoekt u voor een lokale overheid?
Bent u op zoek naar versterking voor het realiseren van een project of ter ondersteuning van het team?
Wilt u waar voor uw geld en is het een uitdaging om de juiste kandidaat te vinden?

Dan bent u bij IT-Futures aan het juiste adres.

IT-Futures bemiddelt voor lokale overheden die op zoek zijn naar deskundige IT-professionals. En voor gemotiveerde IT-professionals, die hun ervaring willen uitbreiden met een interessante uitdaging.
Met 25 jaar ervaring in de ICT en gespecialiseerd in de lokale overheid hebben we gezien wat het betekent wanneer opdracht en professional niet bij elkaar passen. Het resultaat is wederzijdse teleurstelling en tijd- en geldverspilling. Dat is jammer en niet nodig.

Door onze jarenlange ervaring in verschillende lokale overheden en rollen weten we precies wat er voor welke opdracht van een professional gevraagd wordt en wat er nodig is voor een goede match. En als er onduidelijkheden zijn, zorgt onze doortastendheid ervoor dat deze worden opgehelderd.

We spreken zowel de taal van de ambtenaar als van de ITer. Omdat de juiste match het allerbelangrijkst is voor een goed resultaat en zowel vacature als CV een beknopte weergave zijn van de daadwerkelijke situatie, bespreken we vooraf de opdracht met de opdrachtgever en het CV met de professional.
Zo zorgen we ervoor dat de juiste kandidaat op de juiste opdracht terechtkomt. En dat u waar krijgt voor uw geld. Neem hier contact op voor een geschikte professional.