SEO Specialist

SEO Specialist

Wat is onze expertise

IT-Futures bv is een SEO-dienstverlener die ervoor zorgt dat u online vindbaar bent. Naast adviseren kunnen we ook de uitvoer verzorgen. We werken met u door iedere belangrijke fase en creëren een op maat gemaakte SEO-strategie die perfect aansluit op de specifieke behoeften van uw bedrijf en uw branche. We bieden meer dan alleen de basistechnieken voor optimalisatie. We werken samen met uw bedrijf om de reputatie van uw website op te bouwen door middel van inhoud, beoordelingen, technische optimalisatie en backlinks.

Onsite SEO

Onsite SEO houdt in dat uw websitepagina's, titels, tags, inhoud en algehele structuur zijn geoptimaliseerd voor uw Keywords.

offsite seo

Wij kunnen ervoor zorgen dat u een aanzienlijk aantal inkomende links van zeer gerespecteerde externe websites heeft. Dit wordt offsite SEO genoemd. Offsite SEO is onmisbaar voor een hoge ranking.

Keywords

Keywords vormen de basis van SEO, een goed keywords onderzoek is dus belangrijk. Keywords zijn begrippen die je in Google invoert om de informatie te vinden die je zoekt, zoals een thema, bepaald onderwerp of een product.

Content

Uw SEO-keywords zijn de keywords en zinnen in uw content waarmee mensen uw site kunnen vinden via zoekmachines. Wij zorgen voor de juiste content met de meest gezochte keywords voor maximum bereik. Of helpen u zelf de juiste content te schrijven.